Huis kopen Huis verkopen Huis verbouwen Huis inrichten

Huis verbouwen

Informatie over het verbouwen van een appartement, kamer, flat of compleet woonhuis

Plekske.nl homepage > Huis verbouwen

Wie een huis koopt is altijd bezig is een gezegde. Er valt altijd wel iets op te knappen, te verbeteren, uit te breiden of te repareren. Naarmate je ergens langer woont ga je de voordelen en nadelen van bepaalde situaties en inrichtingen beter zien en beoordelen. Daarna bepaal je of er eventueel een kamer bij moet komen, de inrichting van je huis anders moet of wellicht moet er een aanbouw bijkomen waardoor eindelijk die luxe keuken gerealiseerd kan worden.

Klussites

Wil je de goedkoopste klusjesman vinden, die jouw klus het beste en goedkoopste kan uitvoeren, zet dan online je klus op internet en laat bedrijven en klusjesmannen hun scherptste offertes opmaken. Je kiest zelf je klusjesman uit waarvan jij denkt dat die jouw klus het beste kan opknappen. Er zijn verschillende sites waarij je jezelf als klusjesman kunt aanbieden voor dit soort klussen en waar consumenten hun klussen op kwijt kunnen.

 • Slimster
 • Klusup
 • Werkspot
 • Biedplaats
  • Aannemers
   Airco
   Architect
   Badkamer en sanitair
   Behanger
   Bestrating
   CV en Gas
   Dakbedekking
   Deuren en kozijnen
   Elektra en verlichting
   Garage en Carports
   Gevel
   Glas
   Grondverzet
   Isolatie
   Keuken en montage
   Klusjesman
   Loodgieter
   Metselaar en voegers
   Nieuwbouw en verbouw
   Personeel
   Schilder en Afwerking
   Schoonmakers
   Schuttingen en hekken
   Sloop
   Stukadoors
   Timmerman
   Tuin
   Verhuizen
   Vloer
   Zonwering en zonneschermen

Klusfora

Er zijn ook online klusfora te vinden, waar je terecht kunt met al je vragen over allerlei soorten problemen. Ideaal voor wanneer je vast zit in een klus, er is altijd wel online een specialist te vinden die je uit de brand kan helpen, of iemand die de klus zelf al eerder heeft gedaan en hetzelfde probleem is tegengekomen.

Zolder

Garage

Eetkamer

Woonkamer

Badkamer

Winkels

Keuken

Wil je een nieuwe keuken plaatsen, vraag dan eerst voldoende informatie op bij de verschillende keukenaanbieders. Er is zoveel aanbod, dat je gerust verschillende stijlen en soorten keukens kunt bekijken om te bepalen in welke richting je uiteindelijk wilt gaan. Je kunt gratis keuken folders en brochures van keuken fabrikanten aanvragen via internet.

Slaapkamer

Tuin

Babykamer

Kinderkamer

Hal

Informatie

Wordt lid van de Vereniging Eigen Huis en profiteer van kortingen op verzekeringen, aannemers en lees allerlei tips en valkuilen voor mensen die een huis willen gaan verbouwen of net een nieuwbouwwoning gekocht hebben en daar nog willen gaan inrichten

Offertes aanvragen

Vraag online offertes aan voor verschillende diensten of producten, om zo tot de beste oplossing voor jouw specifieke situatie te komen. Ben je op zoek naar goedkope isolatie, nieuwe zonnepanelen of zuinige boilers en cv-ketels, orienteer je dan online en vraag verschillende offertes op om een juiste keuze te maken.

 

Zuiniger leven

Zonne-energie